Hozan u Sanskom Mostu

0
SHARE

Predsjednik Gradskog vijeća Cazin i jedan od osnivača Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) Rifet Hozanović-Hozan, boravio je danas skoro cijeli dan u Sanskom Mostu.

Iz fotografija koje smo dobili, jasno se primjećuje da je Hozan obišao Sanski Most uzduž i poprijeko i sve to ovjekovječio prigodnim fotografijama.

Obzirom da je Hozanović prvi čovjek cazinskog Gradskog vijeća, nismo uspjeli dobiti informaciju da li se je sastao sa svojom sanskom kolegicom, gospođicom Desankom Miljević, predsjednicom Općinskog vijeća Sanski Most.

Na jednoj od fotografija Hozanović ležerno odmara u kafiću koji se nalazi ispod prostorija sanske Stranke demokratske akcije (SDA), međutim, kako saznajemo iz povjerljivih izvora, uoće nije imao volju da se sastane sa predsjednikom sanske SDA Asimom Kamberom, koji je angažovao najodanije kadrove, kako bi pratili svaki Hozanovićev korak. Ostaje nejasno da li su ga do kraja upratili.

Za očekivati je uskoro novi blog jednog od sanskih AK blogera, koji će, vjerovatno, iz svoga ugla da obrade ovu Hozanovu posjetu Sanskom Mostu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 15 =